lauantai 24. tammikuuta 2015

Havainto tien vieressä jolkottavasta mahdollisesta sudesta sai autoilijat tarttumaan videokameraan 9-tiellä

 

Oletettavasti susi tai koirasusi yritti lauantaina aamupäivällä löytää ulospääsyä riista-aidasta Akaassa 9-tiellä. Eläimen hyppely umpihangessa tien laidassa sai katselijoita ja se taltioitiin myös forssalaismiesten toimesta videolle.

 


Suden näköinen eläin hyppii umpihangessa
Onko se susi? Useat ihmiset näkivät tämän eläimen yritykset päästä riista-aidan läpi takaisin metsään. Katso video jutun perässä olevasta linkistä. 
Kuva: Kuvakaappaus Mikko Anttilan kotivideolta

Forssalainen Mikko Anttila oli lauantaina matkalla kahden muun forssalaismiehen kanssa Tampereelle työasioissa.

Akaan kunnan alueella, Toijalan pohjoispuolella autoon eteen ponnahti iso harmaa eläin, jota autokunnan onnistui juuri ja juuri väistää.

– Kuski huudahti että kato susi! kertoo Mikko Anttila Ylelle.

"Kuski huudahti että kato susi!
– Mikko Anttila

Anttila kaivoi äkkiä tabletin kassista ja ryhtyi kuvaamaan eläintä autosta käsin. Havainto tehtiin  9-tiellä Sallinkulmantien ja Tampereenväylän risteyksessä sillan kohdalla.

Anttilan Youtubeen lataamalla videolla näkyy kuinka epäilty susi tai koirasusi hyppii hätääntyneenä umpihangessa ja yrittää löytää riista-aidasta aukkoa jotta se pääsisi tiealueelta pois takaisin metsän siimekseen.

Eläin puskee aitaa ja yrittää kaivautua ali. Turhaan.

– Siihen alkoi tulla autoilijoita, jotka ryhtyivät myös ihmettelemään että mikä siellä on. Joku tuli jopa ulos autosta. Kamerat ja kännykät kävivät.

Anttila ilmoitti eläimestä hätäkeskukseen. Kun kymmenkunta autoa oli saanut tien hetkeksi tukittua, päätivät forssalaiset jatkaa matkaansa.

– En ole itse sutta elävänä nähnyt, mutta kyllä sen käyttäytyminen vakuutti, Mikko Anttila päättää.

Havainnosta kertoi ensimmäisenä forssalainen verkkolehti Yhtiökatu.

Onko se susi vai ei ? Alla on linkki videoon.


Youtube: Susi yrittää löytää ulospääsyä riista-aidasta

Yle Häme 

(Lähde: www.yle.fi)
http://yle.fi/uutiset/havainto_tien_vieressa_jolkottavasta_mahdollisesta_sudesta_sai_autoilijat_tarttumaan_videokameraan_9-tiella/7758938?ref=leiki-es 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti